Skip to content
Home » הפוסטים באתר

הפוסטים באתר

Språklig mekling.

Til: Emne: Språklig mekling. Kjære fruer/herrer. Jeg har deltatt siden 2007 i de funksjonshemmedes kamp i staten Israel – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del av bevegelsen «nitgaber» –… Read More »Språklig mekling.

Sjekker oversettelser.

Til: Emne: testsystemer. Kjære fruer/herrer. I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. 10. juli 2018 ble jeg med i «Nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede. I bevegelsen prøver vi å fremme rettighetene til… Read More »Sjekker oversettelser.

Grunnleggende lovverk.

Til: Emne: et spørsmål om lovgivning. Kjære fruer/herrer. Som kjent i staten Israel, som mange andre steder, er det mange befolkninger som har vanskelig for å overleve og som er i store økonomiske problemer, som… Read More »Grunnleggende lovverk.

ideer for kamp.

Til: Emne: Søk etter ideer. Kjære fruer/herrer. I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. Fra og med 10. juli 2018 gjør jeg dette som en del av «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede.… Read More »ideer for kamp.

Bli med tilbud.

juli 2018 ble jeg med i «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede. Vi prøver å bidra til å fremme de sosiale rettighetene til «transparente funksjonshemmede», det vil si: mennesker som meg, som lider av funksjonshemminger og alvorlige… Read More »Bli med tilbud.

Sosial assistanse .

Til: Jeg er funksjonshemmet jødisk mann fra Jerusalem-ISRAEL Staten ISRAEL lar ikke funksjonshemmede som meg ha mulighet for å kjøpe helt grunnleggende oppholdsbehov som mat, medisin og så videre. Jeg søker etter en løsning på… Read More »Sosial assistanse .