Skip to content

Legjislacioni bazë.

Tek: Subjekti: një çështje legjislacioni. Të nderuara zonja / Zotërinj. Siç dihet në shtetin e Izraelit, si në shumë vende të tjera, ka shumë popullsi që e kanë të vështirë të mbijetojnë dhe janë në… Lexo më shumë
»Legjislacioni bazë.

ide për luftë.

Tek: Subjekti: Kërkoni për ide. Të nderuara zonja / Zotërinj. Në vitin 2007 u bashkua me luftën e njerëzve me aftësi të kufizuara publike në Izrael. Nga data 10 korrik 2018, këtë po e bëj… Lexo më shumë
»ide për luftë.

Pasojat e krizës.

  Tek: Subjekti: Mbrojtja nga pasojat e krizës Të nderuar Z. dhe Znj. Siç e dini, për disa ditë (po i shkruaj këto më 3 qershor 2022) ekziston një shqetësim për një krizë serioze që… Lexo më shumë
»Pasojat e krizës.

Bujqësi në shtëpi

Për të: Tema: Bujqësia në shtëpi. A.G.N. Këto ditë po kërkoj punë. Unë do të vë në dukje se si një person me aftësi të kufizuara jam përpjekur për shumë vite të kthehem në tregun… Lexo më shumë
»Bujqësi në shtëpi

Ndihma sociale

Drejtuar: Unë jam një burr hebre me aftësi të kufizuara nga Jeruzalemi-ISRAEL. Shteti i ISRAELIT nuk i lejon personat si unë, me aftësi të kufizuara që të aftësohen për të blerë  sende për nevojat themelore… Lexo më shumë
»Ndihma sociale